miercuri, 8 aprilie 2020

Al III-lea razboi(phihologic) mondial

Daca noi ne-am cedat drepturile si libertățile pentru o perioada, sigur, pentru o amenințare reala; oare cand acest virus va trece, marile puteri ale lumii vor face pasul înapoi, sau nu o sa ni le înapoieze in totalitate!?
In afara faptului ca exista o noua gripa, care ucide oameni preponderent vârstnici si bolnavi, cu un sistem imunitar slăbit; omenirea ia parte la cea mai mare propaganda de manipulare mondiala in masa. Acesta este un exercițiu cu public, pentru ce are sa urmeze cu adevărat peste câțiva ani...si l-am picat. De la faptul ca aceste măști, care la început au spus ca nu ajuta prea mult (fa si tu un exercițiu si pulverizează cu un spray prin ea, o sa observi ca pulberii trec nestingheriti), au ajuns acum sa spună ca protejează si chiar sa le implementeze obligatorii in multe locuri. Aici se încearcă o alta proba pe viu, si anume deidentizarea omului, pentru a arăta cu toții la fel, sa ne obișnuim cu aceasta imagine comuna, pregătire pentru a lansa pe piața roboți precum Sofia; iar noi sa ii acceptam pentru ca așa ne-au spus si ne vor repeta ca aceștia sunt buni pentru noi, ca ne asemănăm, căci vin in sprijinul nostru...
Oameni agresati in strada de oameni ai legii, peste tot in lume; armate private cu TAB-uri si armament in dotare...Nu e prea mult!?
Distanțare socială, pai noi de astfel de propagande aveam nevoie cand tehnologia ne-a îndepărtat deja atât de mult!?
Cert este ca urmează cea mai mare criza financiară mondiala ce ne-a fost data sa o trăim. Ei, elitele ne vor împrumuta masiv, deci ne vor cumpara de tot, si ce a mai rămas; vor falimenta firmele mici si bancile naționale, vor face in așa fel încât sa rămână decât bancile centrale si marile corporații, apoi vor tipări bani cu nemiluita si vor împrumuta micii întreprinzători si pe fiecare om in parte, tu te vei bucura fără sa te gândești ca de fapt tu te împrumuți de la tine din viitor, te îndatorezi pe viața, va trebui sa muncești o viața întreaga pentru ei, pentru a returna ceea ce nu ti se cuvenea (pentru ei, niște hârtii, plastice sau puncte electronice; pentru noi, păduri, izvoare si resurse sfinte strămoșești); sclavagismul bancar va capata amploarea dorita de așa numita de mulți, "noua ordine mondiala". Nu e nevoie sa ne implanteze nici un cip nicăieri, răul s-a facut deja; el este in televizoare, telefoane, internet, 5g...viitorul este sumbru; Imi doresc sa închei aceasta scriere intr-o nota pozitivă, deși vorbim aici de cel de-al III-lea război (psihologic) mondial si nu ne rămâne decât sa speram la protecția divina, sa il rugam pe Dumnezeu in gândurile noastre sa ne trimită un conducator demn, un om bun si puternic, care sa se așeze la cârma acestei lumi si sa o drămuiască si conducă spre binele nostru, al tuturor viețuitoarelor ei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu